Na de goede weg te zijn ingeslagen, gingen we vandaag proberen Vsco aan de zegekar te binden.
De resultaten van Vsco tot nog toe waren niet om over naar huis te schrijven maar, dit zei niks.
Er werd ons gezegd gewoon te voetballen en niet in hun fysieke spel mee te gaan.
We begonnen hier vanaf minuut 1 dan ook mee.
De omstandigheden waren voor ons perfect, het gras was gemillimeterd, geen slecht weer en, de ballen waren lekker hard.
We lieten zien dat we de bal goed rond konden laten gaan, en na een paar kansen in de eerste paar minuten was het na 10 minuten al raak; Via links kwam de bal bij Daniels terecht die de bal uit een onmogelijke hoek binnenschoot:1-0.
We besloten door te gaan met waar we mee bezig waren en dit was aanvallen want, niet veel langer daarna was het Amed die vanaf grote afstand prachtig raak schoot: 2-0.
Het ging wel heel rap, en we moesten proberen onze concentratie niet te verliezen.
Na een paar tegenstootjes en waarschuwingen voor ons, was het ons blijkbaar nog niet helemaal duidelijk, een tegendoelpunt moest ons weer bij de les helpen; Nadat er een paar onduidelijkheden achterin ontstonden  en een man zo door kon lopen, kon hij prachtig afronden: 2-1.
We waren weer uit onze droom ontwaakt, en wisten weer waarvoor we op het veld stonden: winnen.
Ons positiespel was een van het beste positiespel van het seizoen, al lag dat misschien ook wel aan de tegenstander waar we veel ruimte van kregen.
Na wat enkele kansen voor Jasper, Mitchell en Kevin, was het Amed die ons 10 minuten voor rust weer wat lucht gaf.
Hij kapte de keeper en wat verdedigers weg die, hier geen antwoord op hadden en zo konden wij met 3-1 naar een bakje Pickwick gaan.
In de rust werd ons verteld gewoon door te gaan met voetballen en dat we zo door konden stomen naar een 6 of 7-1 uitslag (klinkt makkelijk hé?!).
De tweede helft begon wat matig en we wisten het spel van de eerste helft dan ook nimmer weer te vinden.
Toch was het nog wel om aan te zien, en Daniel zorgde dan 10 minuten na rust ook nog voor de 4-1.
We begonnen wat slordiger achterin te worden en gaven een paar vrije trappen en cornerballen weg.
Echt gevaarlijk kon men aan de andere kant ook niet worden, dus besloot Amed met een vrije trap maar voor de 5-1 te tekenen.
Rico was inmiddels gewisseld voor Ben Braakman, en Hessel was voor Mi(t)chel gekomen.
We hadden weinig te vrezen van onze tegenstander, wat in het verleden wel is anders is geweest.
Amed tekende met 6-1 ook nog voor de eindstand en bracht zijn subtotaal op 4.
Daarna gebeurde er niet bijster veel meer op een paar wisselingen na.
We wonnen de wedstrijd met 6-1, wat ons weer een bult vertrouwen geeft, al zijn we ons ervan bewust nog niet tegen de echte toppers te hebben gespeeld.
Als we zo door voetballen als (vooral) de eerste helft, dan ben ik ervan overtuigd dat we aan het eind van de competitie bovenaan staan.
Een compliment ook voor de verdediging die, weer scherp stonden te verdedigen.
De wok ’s avonds was weer een daverend succes en voor een paar foto’s verwijs ik U door naar: http://www.mijnalbum.nl/album=HMTHI3ZJ
Volgende week wacht Heerde waar we weer voor de volle mep zullen gaan; 3 punten dus.